MEDIUM HELDERZIENDE PARAGNOSTE

WAAROM EEN SPIRITUELE WORKSHOP???

 

Steeds meer mensen voelen de behoefte om zich spiritueel te ontwikkelen.
Sommigen zijn al aardig ver hierin en een enkeling weet het allemaal wel hoe het zit. Dan komt de behoefte om deze kennis uit te dragen of in de praktijk te brengen. Tijdens je spirituele ontwikkeling kom je jezelf en de ander flink tegen. Dit is best confronterend maar wel een voorwaarde om verder te kunnen komen. Indien je jezelf niet kent of begrijpt hoe kun je dan ooit een ander kennen en herkennen? Ont-wikkelen is dan ook niets meer en minder dan de wikkels er af.

Mijn visie is om zoveel mogelijk kennis te verspreiden opdat we met z,n allen de wereld een handje kunnen helpen. Maar eerst ons zelf. 

Voor de komende tijd heb ik een aantal cursussen/workshops georganiseerd. Een ieder die zich geprikkeld voelt om mee te doen is van harte welkom. Ik heb gekozen voor eenmalige BETAALBARE avonden/middagen.

 

SPIRITUELE ONTWIKKELING EN OMGAAN MET JE HOOGGEVOELIGHEID

Tijdens deze workshop krijgt een ieder van mij een persoonlijk reading in groepsverband. Daarbij hanteer ik diverse technieken die ik mij de laatste jaren eigen heb gemaakt. Jij en je mede-cursisten kijken en voelen mee. Omdat je er een levend voorbeeld bij hebt onthou je alles veel beter. Daarnaast krijg je als jij persoonlijk aan de beurt bent een heldere kijk op jezelf, je talenten maar ook je valkuilen. De hele groep gaat dus als het ware een beetje met de billen bloot waardoor er groupsbounding ontstaat. Groupsbounding is een voorwaarde om je opnieuw te verbinden met je eigen en andermans goddelijke bron en energie. Er wordt dus van je gevraagd om je open te stellen voor de groep. Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met verschillende technieken. Er wordt voornamelijk gewerkt met astrologie en numerologie. Vanuit deze kennis komen er vanzelf onderwerpen aan bod waar hoog-gevoeligen tegen aanlopen. Aan bod komt intuitie, omgaan met andermans (lastige) energie, onverklaarbare dingen, aura,s zien, kleurenkennis en nog veel meer. Tevens leer ik je uiteraard de kneepjes van het vak als medium. Indien er tijd over is kunnen we zelfs proberen een foto te lezen. Doelstelling van deze workshop is dat je voortaan nog meer op je gevoel en verstand durft af te gaan. Je laat je niks meer zomaar wijs maken. Je creeert je eigen wijsheid. Je weet veel sneller hoe het zit bij jezelf en de ander. Je begrijpt je zelf vele malen beter. Het effect hiervan zul je merken aan personen uit je omgeving. Die treed je met meer zelfvertrouwen tegemoet en dat wordt uiteraard gereflecteerd. Dan is 1 en 1 al gauw 3. Kennis is macht en macht is kracht. Beter eigen-wijs dan helemaal geen zelfvertrouwen. Je zult na verloop van tijd merken dat er meer positiviteit naar je toe komt en steeds meer energie voor jezelf vrij komt. Misschien ontdek je wel dat er in jou ook een lichtwerker verborgen zit en is deze workshop het begin van een totaal nieuw leven. Het is bovendien erg gezellig en biedt je de gelegenheid om andere mensen met dezelfde interesse te ontmoeten. BEGINNERS EN GEVORDERDEN VAN HARTE WELKOM!

 

Je ontvangt na afloop een map met informatie die deels persoonlijk aan jouw geboortedag gerelateerd is. De workshop is incl. koffie, thee en iets lekkers. De workshop wordt gegeven in de PRAKTIJK in de Torenstraat 46 in Joure.  Maximaal 7 deelnemers per groep.

 

Kosten voor deze workshop 75 euro

 

AANMELDEN? Momenteel zijn er geen datums gepland. Wil je deze workshop graag volgen laat het me dan weten. Bij voldoende interesse plan ik een datum. Tevens kun je samen met nog 3 anderen deze workshop reserveren op een datum die jullie allen schikt. Stuur een mailtje naar anitavandeberg@gmail.com. Tevens ontvang je dan voortaan automatisch de nieuwsbrief waarin alle aktiviteiten vermeld staan. Zo mis je niets.....

 

 

                                          Lees meer......

 

 Er is nog nooit een kok gevonden..die kan koken naar alle monden......

 

 

 

 

PRAKTIJK VOOR PARAGNOSTIEK  |  ANITAVANDEBERG@GMAIL.COM