MEDIUM HELDERZIENDE PARAGNOSTE

Wat is helderziendheid? Hoe kan dat?

Wat is helderziendheid / helderziende? Andere namen: paranormaal zien, helder zien, helderziend. Helderziendheid wordt meestal aangeduid als het kunnen voorspellen van de toekomst of het zien van aura’s of geesten andere vormen van energie. Met alleen deze mogelijkheden wordt helderziendheid erg krap bekeken, want er zijn enorm veel energieën die een helderziende, paragnost of paranormaal medium zou kunnen waarnemen. De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons normale spectrum dat het gebied van pimpelpaars – blauw – groen – geel – oranje – rood bestrijkt. Dit licht dat buiten ons normale spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder helderziend verschijnsel verschilt van lichtsoort van elkaar, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. Eigenlijk is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen ontvangen en vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen.

Wat kan een helderziende voor iemand betekenen?

Een helderziend iemand, ook wel helderziend medium, paranormaal medium of paragnoste genoemd kan je net even dat extra geven waarop menig mens zit te wachten. Om zo weer door te kunnen met het volgen of het helder krijgen van de eigen levenslessen die iedereen in het leven zal moeten leren begrijpen en ervaren. Een helderziende geeft u dat extra inzicht in een bepaalde situatie of kan u hiervoor waarschuwen om bepaalde dingen juist niet te doen. Helderziende mensen krijgen dit nou eenmaal door op verschillende manieren. Helder horend, helder voelend, helder wetend, helder ziend, helder ruikend en nog veel meer manieren om de juiste informatie te kunnen verstrijken. Welkom in de paranormale wereld! Eigenlijk zou iedereen zelf eens een paranormaal consult moeten nemen bij een goed helderziend medium. Dan pas begrijp men hoe het werkt.

 

Afspraak maken? Klik HIER

Ben je al eens bij mij geweest en zou je wel eens een paranormale avond samen met je vriendenkring willen beleven? Klik dan HIER

PRAKTIJK VOOR PARAGNOSTIEK  |  ANITAVANDEBERG@GMAIL.COM