MEDIUM HELDERZIENDE PARAGNOSTE

Nieuwetijdskinderen. Het kind van de nieuwe tijd.

Is je kind hooggevoelig, heldervoelend, empathisch of telepatisch? Is je kind erg druk of is het juist teruggetrokken? Reageert je kind zeer emotioneel, is het gauw uit balans gebracht, is je kind overgevoelig voor bepaalde mensen, plaatsen of situaties? Vind je het moeilijk om contact te krijgen met je kind? Of heeft je kind een ADHD-, PDD NOS- of HSP-diagnose gekregen? Zo ja, dan kan jouw kind wel eens een van de vele nieuwetijdskinderen zijn. Er worden er steeds meer geboren.

 

Nieuwetijdskinderen: Veel hoger ontwikkeld

Nieuwetijdskinderen: lange tijd werden zij niet begrepen en nu worden het er steeds meer. Er zijn drie ‘typen’ nieuwetijdskinderen te onderscheiden: Indigo kinderen, Kristal kinderen en Regenboog kinderen. Alle drie ‘typen’ hebben één ding gemeen: ze zijn meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld en hebben daardoor moeite hun plek te vinden in onze sterk gerationaliseerde en strak gestructureerde samenleving. Veel nieuwetijdskinderen worden niet begrepen of zelfs gekleineerd en onderschat. Ironisch, want ze zijn meestal veel hoger ontwikkeld dan andere mensen. Veel nieuwetijdskinderen zijn zelfs hoogbegaafd, heldervoelend, helderziend, helderwetend, telepatisch of beschikken over bijzondere gaven. Wil je graag beter omgaan met je kind of het leren begrijpen. Twijfel je of je kind nieuwetijds is of dat er toch iets anders aan de hand is? Overweeg dan eens een afspraak in de praktijk. Vaak kan ik aan een foto van uw kind al zien wat er aan de hand is, waar het last van heeft en wat er aan te doen is. Klik HIER voor meer informatie

 
Boeken voor nieuwetijdskinderen!!!

 

Hein van Elteren is een meester in het schrijven van boeken voor nieuwetijdskinderen. Ook voor ouders/verzorgers een groot plezier om te lezen en voor te lezen. Klik HIER voor al zijn boeken en bestel meteen. Vooral het boek "KLEUREN IN DE LUCHT" is een aanrader.

 

PRAKTIJK VOOR PARAGNOSTIEK  |  ANITAVANDEBERG@GMAIL.COM